Viervoudig Wereldkampioen Jeffrey Herlings jarig

 

 

Rijkevoort, 12 september 2020

Jeffrey Herlings, bij deze van harte gefeliciteerd met je 26ste verjaardag.

Ik weet je hebt op dit moment andere zorgen aan je hoofd met je nekblessure, maar bij deze willen we je graag een hart onder de riem steken en je de motivatie geven om weer terug te knokken naar het allerhoogste niveau in de Motocross.
We genieten al van je rijkunsten sinds je aan de start stond bij de jeugd (MON) en later in de zwaardere klassen tijdens de grote wedstrijden om het Europees en Wereldkampioenschap Motocross.

Afgelopen zondag (6 sept) hebben we nog enorm van je genoten met je dubbele manchezege tijdens de Grand Prix in het Italiaanse Faenza.
Afgelopen woensdag (9 sept) ging het even goed mis in de training en was je niet meer in staat om deel te nemen aan de Grand Prix in Faenza.

Het enigste lichtpuntje is dat je op je verjaardag vandaag nog steeds de rode plaat in je bezit hebt, oftewel je bent nog steeds de ranglijstaanvoerder in het Wereldkampioenschap MXGP Motocross.

Jeffrey, maak er desondanks toch een mooie dag van met je verjaardag en neem de tijd om je blessure volledig te laten genezen.

We missen je nu al op de tv en de Cross.

Marcel Hermans