16-09-2014

Aan de vooravond van de unieke Reünie Motocross der Azen 

Wij zitten aan de vooravond van de unieke Reünie Motocross der Azen, welke zal plaatsvinden op 20 & 21 sept a.s. in MFA Oelbroeck en aangrenzende sporthal, Breestraat 1d te St. Anthonis.

Na twee succesvolle fototentoonstellingstellingen over de Motocross der Azen, georganiseerd door Peter van Hassel uit St. Anthonis in 2001 en 2007, kwam al snel het idee ter sprake om eenmalig eens een grootschalige Reünie Motocross der Azen te organiseren. Vele voormalige Grand Prix renners en Wereldkampioenen hebben meerdere malen op circuit de Hoef gereden. 

We hebben de afgelopen twee jaar meerdere oud renners benaderd en uiteindelijk hebben ruim 85 renners zich bereid gevonden om aan de reünie deel te nemen, verdeeld over de twee dagen.

De reünie is uiteraard ook bedoeld voor verdere geïnteresseerden uit de motorcross, die de Classic en Vintage Motorcross nog een warm hart toedragen. Verder is iedereen uit de directe en wijde omgeving van St. Anthonis welkom op de beide dagen.

Wij als organisatie hebben erg veel steun gehad aan lokale ondernemers en ondernemers uit het gehele land in welke vorm dan ook, welke direct een binding hebben met de Motorcross en vooral de Motorcross uit het verleden.

Wij bestaan deze dagen uit een groot team van vrijwilligers, waar wij dan ook erg dankbaar voor zijn. 

Zonder deze vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om deze grootschalige reünie te organiseren.

We hopen dat eenieder zich zal vermaken en verrast zal worden met al de aanwezige items, zoals fotocollages, motoren, affiches, films en een rondwandeling over het oude circuit de Hoef.

En het ontmoeten van elkaar, want het is een Meet & Greet evenement.

De zalen zijn op beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 18.00 uur.

 

EN VERGEET NIET; TIJDENS DEZE TWEE REÜNIEDAGEN KUNT U IN HET BEZIT KOMEN VAN HET UNIEKE BOEKWERK DE MOTOCROSS DER AZEN - EEN GOUDEN TIJDPERK VOOR DE PRIJS VAN € 29,95.  

 

Namens de Stichting Reünie Motocross der Azen

Marcel Hermans

Koos van Tienen

Miranda van den Broek-van Loosbroek

William Reefs.