Bestellen Boek Henk van Kessel

Het boekwerk over de voormalig 50cc Wereldkampioen Wegrace Henk van Kessel uit Mill zal op zondag 21 april 2024 vanaf 14.00 uur officieel gepresenteerd worden aan het grote publiek in het Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. 

Daarvoor zullen een aantal mensen uitgenodigd worden uit de motorwereld en er is een mogelijkheid dat u daarbij zelf aanwezig kan zijn.

Deze datum is bewust gekozen, namelijk precies 50 jaar geleden won Henk van Kessel zijn allereerste Grand Prix met een fabrieks Van Veen Kreidler in Clermont Ferrand (F).

De presentatie is in handen van niemand minder dan Jan de Rooy, bekend als speaker tijdens de TT en Superbike races van Assen en vele andere Motorsportevenementen uit het verleden.

Reserveren van een entreekaartje is pas mogelijk in een later stadium via de website van Myllesweerd te Mill, wij komen hier nog op terug.

Wij krijgen al de nodige vragen om het boekwerk te bestellen van Henk van Kessel, maar dat is nog niet mogelijk.

U kunt wel alvast een boekwerk reserveren.

Dan weet u zeker dat u in het bezit komt van het boek.

Wij nemen dan tezijnertijd contact met u op. 

Reserveer het boek rechtstreeks via deze website www.motocrossderazen.com en in een later stadium kunt u het boekwerk rechtstreeks bestellen via deze website.

Vermeld uw naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres, mob. nr. en aantal boeken.

Met vriendelijke groet,

Stichting Classic Motocross NL

Marcel Hermans & Barbara Jonkman

Tonny van Duren & Henk van Kessel

21.04.1974 GP Wegrace Clermont Ferrand (F) 50cc - Henk van Kessel vlak voor de start van zijn eerste Grand Prix zege