Arno Dreezen 80 jaar

De Maastrichtenaar Arno Dreezen heeft op zondag 11 december j.l. een respectabele leeftijd van 80 jaar bereikt.

Dreezen was in het verleden een multi Motorsportman, want reed zowel solo als zijspan (met o.a. bakkenist Philip Klijnen) en tevens enduro/zesdaagse rijder.

Uiteraard reed Dreezen ook enkele malen mee op circuit "De Hoef" tijdens de jaarlijkse Motocross der Azen te Sint Anthonis. 

Herman van Hoegee uit Tienhoven benaderde ons voor een exclusief boek van Jan Clijnk - Het Atoomkanon van Helmond, welke hij graag aan zijn vriend Arno Dreezen wilde overhandigen op zijn 80ste verjaardag.

Herman van Hoegee heeft een aantal jaren samen gereden met Arno Dreezen en de speciale band tussen beiden is ontstaan tijdens het beoefenen van de enduro's en zesdaagse in het buitenland.

Het boek is zondag 11 december op de verjaardag van Arno Dreezen overhandigd.

Arno Dreezen en zijn vrouw waren erg blij met het boek en hebben Jan Clijnk (H3) en Betsy Crousen persoonlijk gekend en kwamen regelmatig wat drinken in het café van de familie Crousen in het nabij gelegen Eijsden.

Arno Dreezen heeft in het begin van zijn Motocrosscarrière zelfs een gebruikte lederen crossbroek en crosslaarzen kado gekregen van Jan Clijnk, destijds een grote Motocrossvedette in binnen- en buitenland.

Wij wensen Arno Dreezen (en Herman van Hoegee) nog veel geluk en voorspoed toe.
 
Herman van Hoegee, bedankt voor de bemiddeling en foto's.

Tekst: Marcel Hermans
 
Herman van Hoegee (re) overhandigt het boekwerk Jan Clijnk - Het Atoomkanon van Helmond aan de jarige Arno Dreezen (li) 


De jarige Arno Dreezen, trots poserend met het boekwerk Jan Clijnk - Het Atoomkanon van Helmond