Prachtige tweede plaats tijdens feestelijke uitreiking van Ut Pèèrd

Op woensdag 16 december 2015 vond de jaarlijkse uitreiking plaats van Ut Pèèrd, georganiseerd door de SWO, Gemeente Sint Anthonis en de jurycommissie van Ut Pèèrd.

 

Dit maal was men eenmalig uitgeweken naar Oele Ton's in Ledeacker, maar volgend jaar staat het feest gepland bij MFC Oelbroeck.

Uiteindelijk mochten drie genomineerden hun bijzondere daden verwoorden middels een presentatie.

De drie genomineerden waren Geluid uit de Peel (Landhorst), Chris van Duijnhoven (Oploo) en Marcel Hermans (Schrijver van het boekwerk Motocross der Azen - een Gouden Tijdperk te St. Anthonis).

Middels velerlei foto's en een kort filmpje van de Grand Prix 500cc Motocross van St. Anthonis in 1958 wist Marcel Hermans een boeiend verhaal te vertellen aan het publiek over zijn enthousiasme met het boekwerk en de Reünie Motocross der Azen.

Na een kort beraad kwam de jury o.l.v. voorzitter Harry van Raaij tot de conclusie dat Geluid uit de Peel de eerste prijs verdiende, Marcel Hermans de tweede prijs en Chris van Duijnhoven de derde prijs.

De tweede prijs bestond uit waardebonnen ter waarde van € 250,00 te besteden bij de vele ondernemers binnen de gemeente Sint Anthonis.

Marcel Hermans was zeer tevreden met dit resultaat, refererend in zijn presentatie naar speciaal de vele vrijwilligers en sponsoren die de reünie tot zo'n mooi eindresultaat wisten te brengen.   

 

Foto vlnr: Harry van Raay (jury voorzitter), Miranda Jordans en Karel van der Velden (Geluid uit de Peel), Marcel Hermans (Boekwerk Motocross der Azen) en Chris van Duijnhoven (topscorer Excellent)