17-08-2014

Empire Logomats en Twin Air stellen exclusieve milieumatten beschikbaar 

Het absolute hoogtepunt van de roemruchte Motorclub SMC St. Anthonis is toch wel de toezegging en organisatie geweest van de Motocross des Nations op 12 september 1976. Deze jaarlijks terugkerende landenwedstrijd wordt hedentendage nog steeds gezien als de meest prestigieuze wedstrijd van het seizoen.

Wij zullen daarom ook tijdens de Reünie Motocross der Azen extra aandacht besteden aan dit unieke evenement wat zich op 12 september 1976 afspeelde in St. Tunnis, gewonnen door onze zuiderburen onder aanvoering van Mr. Motocross Roger De Coster, voor Nederland en Duitsland.

De Belgische firma Empire Logomats ( gespecialiseerd in het ontwerp en verkoop van milieumatten ), stelt op de twee Reüniedagen gratis milieumatten beschikbaar, welke betrekking hebben op het winnende Team van de Motocross des Nations uit 1976.  

Tevens zal er van elk van dit exemplaar milieumat één in de verkoop aangeboden worden. Uiteraard zijn deze milieumatten ook te bestellen via hun website.

www.empirelogomats.com zal tijdens de komende Reüniedagen aanwezig zijn met een exclusieve stand.

Ook de firma Twin Air, met vestigingen wereldwijd, stelt 30 milieumatten gratis beschikbaar voor dit unieke evenement. Al de tentoongestelde Classic motoren tijdens de Reüniedagen zullen komen te staan op www.twinair.com milieumatten.

Milieumatten zijn tegenwoordig verplicht in het rennerskwartier onder de motoren om olie of andere resten in het milieu tegen te gaan.