26-09-2014 Leo Brans - Roger De Coster

Door omstandigheden was Mr. Motocross Roger De Coster niet aanwezig tijdens de Reünie Motocross der Azen in St. Anthonis.

Roger De Coster heeft een aardige reputatie opgebouwd in St. Anthonis, want hij werd voor de allereerste keer Wereldkampioen in de 500cc klasse op het circuit de Hoef in 1971 op de legendarische fabrieks Suzuki.

Dit huzarenstukje herhaalde hij nogmaals in 1973 in St. Anthonis door voor de derde keer op rij Wereldkampioen te worden in de Koningsklasse, de 500cc.

Op 12 september 1976 won Team België de Motocross des Nations in St. Anthonis onder aanvoering van Roger De Coster himself, gevolgd door Gaston Rahier, Jaak Vanvelthoven en Harry Everts. 

Op vrijdag 26 september j.l. overhandigde Twin Air Leo Brans het exclusieve boekwerk de Motocross der Azen, een Gouden Tijdperk aan Roger aan de vooravond van de Motocross des Nations in Kegums (LV).

Ook kreeg Roger De Coster een exclusieve milieumat overhandigd door Twin Air Leo Brans. Deze milieumat is afkomstig van Empire Logomats en ook gratis beschikbaar gesteld door Luc Goffin.

De foto op deze exclusieve milieumat is uiteraard van Mr. Motocross Roger De Coster en gemaakt tijdens de MXdN in St. Anthonis op 12 september 1976. Roger De Coster was zeer diep onder de indruk. 

Het exclusieve boekwerk Motocross der Azen is overigens rechtstreeks te bestellen via de website www.motocrossderazen.com (klik op het boekwerk op de hoofdpagina).

Ook de exclusieve milieumat van Roger De Coster is te bestellen bij Empire Logomats in België.

Meer info op de website www.empirelogomats.com

  

26.09.2014 Kegums (LV) met Mr. Motocross Roger De Coster en Twin Air Leo Brans en Empire Logomats milieumat